Відбулася настановча нарада з питань проходження здобувачами денної та заочної форм навчання магістерської освітньої програми «Психологія» виробничої практики

5 квітня відбулася настановча нарада з питань проходження здобувачами денної та заочної форм навчання магістерської освітньої програми «Психологія» виробничої практики.

Виробнича  практика є обов’язковим освітнім компонентом освітньої програми магістрів,  який  спрямований  на  поглиблення  та закріплення практичних знань, отриманих магістрами у процесі навчання,  набуття  і  вдосконалення  практичних  навичок, досвіду самостійної діяльності як психолога. Розвиток професійних умінь діяльності психолога відбувається шляхом залучення магістрів до виконання різних форм індивідуальної та групової роботи в організації. Згідно навчального плану виробничу практику студенти проходять у другому та третьому семестрах з відривом від навчання (всього 360 год/12 кредитів ЄКТС).

Факультетський керівник практики доцент кафедри соціальної психології Галина Федоришин надала вичерпну інформацію стосовно цілей та програмових результатів практики, завдань, термінів, звітних матеріалів, специфіки проходження практики в різних організаціях.