Інформація про Освітньо-професійну програму “Організаційна психологія”

Акредитована магістерська програма «Організаційна психологія» спрямована на підготовку фахівців для практичної та науково-дослідної роботи у сфері управління персоналом, з глибокими знаннями проблем психології менеджменту та організаційного розвитку.

Це комплексна програма розроблена для тих, хто хоче здобути досвід в управлінні персоналом та організаційного розвитку.

УНІКАЛЬНІСТЬ ПРОГРАМИ

  • Програма побудована за кращими європейськими зразками моделей навчання фахівців з управління персоналу та організаційного розвитку і спрямована на якісну науково-практичну підготовку фахівців до діагностичної, просвітницької, дослідницької та консультаційної роботи в сфері менеджменту та організаційного розвитку.
  • Навчання поєднує академічну і практичну складові – заняття в аудиторії, роботу в групах, майстер-класи, візити у компанії.
  • Ядром програми є набуття компетентностей у сфері управління персоналом у контексті бізнесу, грунтуючись на найкращих практиках.
  • Студенти здобувають компетентності щодо того як будувати стратегію компанії, організації. Яким чином сприяти досягненню стратегічних цілей компанії та доводити це їхнім власникам. Програма орієнтована як на цілісне бачення HR-системи та її складових, так і на розуміння стратегічної ролі та функції управління персоналом в організації, бізнесі.
  • Протягом навчання магістри у супроводі викладачів, експертів працюють над власними науковими проектами, які мають можливість створювати на базах практик (компаніях, організаціях).
  • У розробці програми брали участь фахівці з управління персоналу та організаційного розвитку України та з-за кордону.

МОЖЛИВОСТІ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ. Випускники програми здобудуть компетентності, щоб обіймати посади психологів, фахівців із управління персоналом, HR-менеджерів, консультантів з організаційного розвитку у державних, громадських (українських та міжнародних), релігійних організаціях і фондах, а також приватних установах.

 

ВСТУПНІ ВИПРОБУВАННЯ:

Єдиний вступний іспит з іноземної мови (для бакалаврів, магістрів, спеціалістів) або Вступний іспит з іноземної мови в університеті (для магістрів, спеціалістів).

Фаховий іспит “Психологія. Організаційна психологія” – тестування.

Форма навчання: денна, заочна.
Термін навчання: 1 рік 4 місяці.

Детальніше про Освітньо-професійну програму за покликанням: https://cutt.ly/6vshaM0 .

Вступ до магістратури: коротка інструкція: переглянути

Контактний номер телефону відбіркової комісії Факультету психології: +38 (096) 64 12 131.

E-mail: vstup_ff@pnu.edu.ua

 

Сайт університету: https://pnu.edu.ua/

Сайт приймальної комісії ПНУ: https://admission.pnu.edu.ua/

Наша сторінка у Facebook: https://www.facebook.com/KSocps

Наша сторінка у Instagram: https://www.instagram.com/kafedra_socialnoi_psyhology/?hl=ru