У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відзначили День психолога

23 квітня 2024 року на факультеті психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбувся святковий захід з нагоди Дня психолога. Ініціатива об’єднала викладачів та студентів факультету в рамках неформального нетворкінгу.
Організаторами заходу виступила Академія тьюторства, Кіщук Андріана, Бігун Христина, Зубко Оля, Русенко Оксана, Радик Марта і команда волонтерок проєкту за підтримки доцента кафедри соціальної психології Галини Федоришин та команди студентів-волонтерів факультету психології.
Метою було створити середовище для зміцнення взаємозв’язків між студентами й викладачами через низку інтерактивних вправ та психологічних ігор.
Програма розпочалася з квесту для перевірки знань та кмітливості учасників. Далі пройшли різноманітні психологічні ігри, серед яких гра “Dixit” для розвитку інтуїції та креативності, “Критикотики” для вдосконалення навичок надавати та приймати конструктивну критику, “Пізнай себе” для самопізнання та “Мемка мімка 2” для розкриття акторських талантів.
Кульмінацією дня стала вправа “Радіти разом” (провела: Федоришин Галина Миколаївна), під час якої присутні ділилися позитивними емоціями та досягали стану радості. Завершився захід фінальною рефлексією, де учасники мали нагоду висловити свої враження.
Підсумовуючи, можна сказати, що захід став чудовою нагодою для зміцнення дружніх стосунків та професійних зв’язків між викладачами і студентами факультету психології.

8 вкладених файлів • Перевірено в Gmail