Панельна дискусія “Непроста розмова: ментальне здоров’я під час війни”

Ментальне здоров’я і війна. Звучить майже не поєднувано. Виснаження, злість, ненависть, агресія, розпач… Це ті емоції та стани, які ми переживаємо ледь не щодня і які без сумніву мають визначальний вплив на стан нашого ментального здоров’я.
На панельній дискусії “Непроста розмова: ментальне здоров’я під час війни” ми говоритимемо про медичний та науковий вимір питання, досвід арттерапевтичних проєктів та нейрологічні стартапи, а також про те як зберегти свою психіку, відстежувати зміни та допомагати тим, хто поряд.
Спікери події:
▪ Ростислав Держипільський – генеральний директор та художній керівник Івано-Франківського національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка.
▪ Роман Гавриш – співзасновник нейрологічного стартапу “Anima”.
▪ Галина Федоришин – кандидат психологічних наук, доцент доцент кафедри соціальної психології Прикарпатського університету імені Василя Стефаника
▪ Михайло Пустовойт – психіатр, психоаналітик, завідувач кафедри психіатрії, наркології та медичної психології Івано-Франківського медичного університету.
Модеруватиме дискусію Надія Шегда – комунікаційниця, керівниця прес-служби Обласної клінічної лікарні.
🗓 Дата та час: 15 липня о 17:00
📍 Локація: Простір “Міська читальня”, Промприлад.Реновація (вхід через терасу).
✔️ Реєстрація: https://bit.ly/44adle2
Дискусія “Непроста розмова: ментальне здоров’я під час війни” реалізується БО “БФ “Тепле Місто” у рамках грантової програми від МФ “Відродження”.

image.png