День абітурієнта у ПНУ на факультеті психології

Під час проведення Дня абітурієнта у ПНУ на факультеті психології розповідали про переваги навчання на спеціальностях 053 Психологія та 033 Філософія.

Про освітні програми  «Психологія» та «Реабілітаційна психологія», можливості працевлаштування, побудови індивідуальної траєкторії навчання, про стипендіальні конкурси і вибіркові дисципліни, студентські проєкти і волонтерство розповіли кандидат психологічних наук, професор Мирослава Гасюк і гарант, кандидат психологічних наук, доцент Вероніка Шкраб’юк. Освітню програму “Філософія” на огляд абітурієнтів представив гарант – кандидат філософських наук, доцент, доцент кафедри філософії, соціології та релігієзнавства Даниляк Ростислав Петрович.

Про студентське самоврядування і студентський профкому, про організацію і реалізацію студентських проєктів, волонтерство і дозвілля розповіли голова студентського профкому Вікторія Бріцька та голова студентського сенату факультету психології Анна Стецюк.

Відповідаючи на запитання гостей зустрічі, гаранти магістерських програм «Психологія», «Клінічна та реабілітаційна психологія» кандидат психологічних наук, доцент Оксана Чуйко і професор Мирослава Гасюк розповіли про особливості вступу в магістратуру, деякі відмінності навчання і продемонстрували таким чином можливості подальшого професійного зростання й здобуття кваліфікаційного рівня «Магістр».

Модератор зустрічі кандидат психологічних наук, доцент Галина Федоришин підвела підсумки зустрічі і наголосила на унікальності  факультету психології ПНУ, на атмосфері доброзичливості та взаємопідтримки, яка панує на факультеті і допомагає розкриватися потенціалу як здобувачам, так і викладачам, на високому професіоналізмі професорсько-викладацького колективу і динамічності розвитку факультету.

Спеціальність ФІЛОСОФІЯ – це класика, що завжди актуальна і непідвладна часу. Дослівно філософія означає «любов до мудрості».

Спеціальність ПСИХОЛОГІЯ – це необхідність, яку диктує сьогодення, і яка завжди була актуальна. Григорій Сковорода писав: «Пізнати самого себе, і відшукати себе самого, і знайти людину- одне і те ж».

Запрошуємо на факультет психології ПНУ здобувати професії психолога і філософа разом з нами!

Разом до перемоги!

Слава Україні!