Інтерактивні заняття, творчі зустрічі ГО “ДОМ 48/24” з студентами, аспірантами факультету психології

Вже стали доброю традицію інтерактивні заняття, творчі зустрічі ГО “ДОМ 48/24” з студентами, аспірантами факультету психології. Це одна із кращих баз практик, де майбутні психологи здобувають необхідних для професії компетеностей та практичних навичок.
В рамках курсів “Психологія сім’ї” та “Психологія лідерства” цього тижня відбулося п’ять онлайн зустрічей студентів 3 курсу спеціальності “Психологія” та аспірантів першого року навчання з головою правління ГО “ДОМ 48/24” Наталією Вишневецькою та проектною менеджеркою Ольгою Кукулою.
Тематика зустрічей стосувалася питань протидії домашньому та генерно зумовленому насиллю, захисту прав жінок, гендерної рівності, гендерних стереотипів, жіночого лідерства. Здобуті знання та практичні навички аналізу ситуацій, поведінки, індикаторів насилля студенти застосовуватимуть не лише у своїй практичній діяльності, а й у повсякденній життєдіяльності.
Здобувачі дізналися також про напрями діяльності ГО “ДОМ 48/24” та організовані нею соціальні проекти, культурні заходи, кампанії “Все не для дому” https://vsenedlyadomu.com.ua/,  “Краш кава”, кліп ROMA “Не мовчи”https://www.youtube.com/watch?v=pRTI42CMIVE.