Дибрифінг міжнародного проекту “Протидія торгівлі людьми” за участю студентів факультету психології

13 грудня відбувся дибрифінг міжнародного проекту “Протидія торгівлі людьми”, який проводила благодійна організація “Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ” спільно з Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника та ще 20 навчальними закладами міста.
Студенти факультету психології Ключевська Юлія, Леник Вікторія-Марія, Мальована Інна, Глида Галина представляли звіт по виробничій практиці, спільно зі своїм керівником-методистом Оленою Хрущ доцентом кафедри загальної та клінічної психології. Студенти звітували про проведені тренінги, розповсюдження інформації про проблему заробітчан та способи протидії торгівлі людьми та про виконану роботу загалом. Гостем заходу також була Лукеча Ірина, доцент кафедри загальної та клінічної психології.
Студенти факультету психології показали себе на високому рівні, представили звіти про виконану роботу та мають схвальні відгуки від учасників тренінгу “Протидія торгівлі людьми”. За що дівчат винагородили серти фікатами та мотиваційними подарунками.