ОНЛАЙН-ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ПСИХОЛОГІЇ

У неділю 28 березня 2021 року об 11.00 год. відбудеться

ОНЛАЙН-ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ПСИХОЛОГІЇ

ПРИКАРПАТСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ІМЕНІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА

 Важливим етапом у житті кожної молодої людини є ВИБІР ПРОФЕСІЇ та НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ, в якому вона буде її здобувати.

ФАКУЛЬТЕТ ПСИХОЛОГІЇ запрошує учнівську молодь та їхніх батьків завітати на онлайн-День відкритих дверей і дізнатись якомога більше цікавої інформації.

МИ РОЗПОВІМО:

  • про спеціальності та освітні програми;
  • про наукову й навчальну діяльність;
  • про можливості для студентів (стипендії, проєкти, гуртки, тьюторство, волонтерство) та дозвілля.
  • про умови вступу.

І звісно ж, у кінці онлайн-зустрічі ви зможете поставити питання керівництву факультету, нашим викладачам, студентам, випускникам, членам відбіркової комісії.

Онлайн-День відкритих дверей відбудеться 28.03.2021 об 11:00 в Google Meet: meet.google.com/mya-cvwe-jdo

О 12:00 на вас чекають майстер-класи й тренінги наших викладачів та студентів:

Майстер-клас «ШПАРГАЛКА ДЛЯ БАТЬКІВ ВИПУСКНИКА». Приєднуйтесь за посиланням: https://meet.google.com/amq-afox-cgf

Саме зараз ви переживаєте чи не найважливіший етап життя Вашої сім’ї, ваш син чи донька завершують навчання в школі і обирають професію. Ви задаєте собі запитання: Чим я можу допомогти своїй дитині у цьому складному періоді її життя? Як спрямувати дитину до успіху, перемог, до щастя?Як бути поруч  і не зашкодити? Як правильно підтримати?Як не втратити контакт ? Як бути поруч родителем, другом, авторитетом?

Давайте поговоримо! На майстер-класі ви отримаєте знання  про способи подолання кризових моментів у житті сім’ї, і про те як підвищити благополуччя своїх дітей. А також Ви отримаєте психологічні техніки, що полегшать Ваше життя у непростих життєвих ситуаціях.

З Вами буде мама дорослого сина, практикуючий психолог, професор кафедри загальної та клінічної психології Мирослава Гасюк.

Презентація «НЕСЕРЙОЗНО ПРО СЕРЙОЗНЕ (І НАВПАКИ)». Приєднуйтесь за посиланням: meet.google.com/adz-zozp-tot

Ведучий: доцент кафедри філософії, соціології та релігієзнавства Ростислав Даниляк.

Філософ практикує критичну налаштованість щодо явищ людського життя. Якщо він не може відкрито критикувати соціальні вади і помилки, то, принаймні, завжди здатен висміяти їх.

Тренінг «СТРЕС ЯК РЕСУРС». Приєднуйтесь за посиланням:  https://meet.google.com/ukp-qdyi-ucv

Тренер: доцент кафедри загальної та клінічної психології Вероніка Шкрабюк.

На майстер-класі ми: дізнаємося про стрес-фактори та стратегії поведінки в стресовому стані; розглянемо способи зміни внутрішніх установок щодо реагування на стресові ситуації; навчимося актуалізувати адаптивні ресурси особистості.

Тренінг «ЛАЙФХАКИ ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ, АБО ЯК ПЕРЕДБАЧАТИ ПОВЕДІНКУ ЛЮДЕЙ І ЯК ПЕРЕВІРЯТИ ІНФОРМАЦІЮ». Приєднуйтесь за посиланням:  https://meet.google.com/uod-rfri-gow

Тренери: доценти кафедри соціальної психології Надія Куравська та Надія Вітюк.

Психологія – це чудова наука, яка дає нам можливість “бачити” те, що не видно очима, “чути” те, про що не говорять вголос і розуміти те, що приховують. Запропонований нами інтерактивний тренінг дозволить у невимушеній, доступній і цікавій формі познайомитися з проблемою взаєморозуміння між людьми, яка є однією з центральних проблем психології.

 Тренінг «З’ЇЖ ЦЮ ЖАБУ АБО ВОНА З’ЇСТЬ ТЕБЕ, АБО ЯК ПЛАНУВАТИ ЧАС?». Приєднуйтесь за посиланням: https://meet.google.com/myj-mrit-qxy

Тренери: професор кафедри соціальної психології Любомира Пілецька, магістрант психології Діана Нестерик.

У сучасному світі людина має безліч можливостей та шансів для реалізації своїх бажань, цілей чи прагнень. Разом з цим у нас збирається величезний океан справ, обов’язків у яких важливо не потонути. В океанах можуть проходити шторми і для того, щоб осідлати його хвилі, потрібно знати і вміти використовувати техніки особистої ефективності, які можуть привести нас до успіху. На тренінгу ми розглянемо техніки ефективності і спробуємо застосувати їх у реальному житті, тому приготуйте своїх «жаб».