Робоча зустріч із працівниками відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Івано-Франківській області

25 березня 2021 року відбулась робоча зустріч із працівниками відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в Івано-Франківській області Бабецькою Олександрою, начальником відділу та Настичем Богданом, старшим інспектором відділу і деканом факультету психології Заграй Ларисою та в.о. завідувача кафедри соціальної психології Чуйко Оксаною Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Зустріч присвячена окресленню векторів подальшої співпраці, зокрема проведення тренінгів для працівників поліції з метою розвитку психологічної складової їх професійних компетентностей. На зустрічі обговорено тематику тренінгових занять, особливу увагу звернено на технології розвитку комунікативної компетентності, конструктивної поведінки у ситуації конфлікту, протидії маніпулятивним впливам, профілактики та подолання професійних стресів та професійного вигорання, мотивації та цілепокладання.

25 березня 2021 року відбулась робоча зустріч начальника відділу зв’язків з громадськістю Олександри Бабецької та старшого інспектора відділу зв’язків з громадськістю Багдана Нестича управління патрульної поліції в Івано-Франківській обл з деканом факультету психології Ларисою Заграй та в.о. завідувача кафедри соціальної психології Оксаною Чуйко Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Зустріч присвячена окресленню векторів подальшої співпраці, зокрема проведенню тренінгів для працівників поліції з метою розвитку психологічної складової їх професійних компетентностей. На зустрічі обговорено тематику тренінгових занять, особливу увагу звернено на технології розвитку комунікативної компетентності, конструктивної поведінки у ситуації конфлікту, протидії маніпулятивним впливам, профілактики та подолання професійних стресів та професійного вигорання, мотивації та цілепокладання, взаємодії із жертвами сімейного насилля.