Профорієнтаційна зустріч з 11- класниками ліцеїв Івано-Франківської області в рамках проекту “Університет кар’єри для учнів”

У рамках проєкту «Університет кар’єри для учнів» відбулася онлайн-зустріч 11 класів ліцеїв Пасічнянська територіальна громадаОбертинська територіальна громадаЗагвіздянська ОТГ (Підлісся+Загвіздя), Новицька Тг з відповідальним секретарем Приймальної комісії Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника Іваном Івановичем Плець, доцентом Волощук Галина.
Іван Іванович і Галина Михайлівна ознайомили випускників зі структурою університету, його здобутками, спеціальностями, з особливостями вступної кампанії 2024 р., розповіли про типові помилки абітурієнтів, на що слід звернути увагу, пробудили інтерес в учнів до перспективи навчання в Україні та в Прикарпатському Університеті зокрема.
Про спеціальності «Філософія», «Психологія» й освітні програми Факультету психології розповіла заступник декана Факультет психології, доцент Федоришин Галина.
Учні й вчителі виявили зацікавленість у подальшій співпраці, обмінялись контактами, обговорили найближчі спільні з університетом активності.
#університеткар‘єридляучнів