Особливості ПСИХОТЕРАПЕВТИЧНОЇ ДОПОМОГИ у ВОЄННИЙ час у методі ПОЗИТИВНОЇ психотерапії

В межах навчальної дисциплін ПСИХОЛОГІЧНЕ КОНСУЛЬТУВАННЯ та ПСИХОТЕРАПІЯ (проф. Гоян І.М.) та ГРУПОВА ПСИХОТЕРАПІЯ (доц.Чуйко О.М,), основна мета яких – формування системи знань про теоретичні та практичні засади психоконсультативної та психотерапевтичної діяльності сучасного психолога (ОП “Психологія”, ОР “магістр”, гарант Оксана Чуйко ) на Факультет психології відбулася зустріч магістрів-психологів із вихованицею філософського факультету, спеціальності Психологія Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника Людмилою ОСТАПЧУК Lyudmila Ostapchuk, практикуючою психологинею, координатором Івано-Франківського Центру Позитивної психотерапії від Українського інституту позитивної психотерапії, члена WAPP, УАПП, УСП, ЕМДР – Україна.
Презентуючи психотерапевтичний напрямок Позитивної психотерапії Людмила ОСТАПЧУК наголосила на ефективності даного Методу в умовах сьогодення, що дозволяє мобілізувати внутрішні ресурси Людини для прийняття нею позитивних рішень у вирішенні її нагальних життєвих проблем, формуючи при цьому свій ПОЗИТИВНИЙ СВІТОГЛЯД.
Також Людмила ОСТАПЧУК продемонструвала одну із дієвих психотехнік Методу та за її результатами озвучила КОРИСНІ поради УСІМ учасникам зустрічі щодо КЕРУВАННЯ власними ПСИХОЛОГІЧНИМИ СТАНАМИ та можливості НАДАННЯ психологічної ДОПОМОГИ своїм рідним та близьким у підтримці їх ЗДОРОВОГО психічного стану у критичних умовах.
Вмсловлюємо ЩИРУ ВДЯЧНІСТЬ Людмилі ОСТАПЧУК за проведену цікаву зустріч та зичимо подальших професійних та особистих звершень!!!