Зустріч студентів 4 курсу з Іриною Рудніцькою, Анастасією Сербуленко, старшими інспекторами з особливих доручень Управління ресоціалізації та соціальної реабілітації, та Дмитром Коваль, заступником начальника відділу з питань ресоціалізації у центральному регіоні Управління ресоціалізації та соціальної реабілітації

3 грудня на практичному занятті із пенітенціарної психології відбулася перша й надзвичайно інформативна зустріч студентів з Іриною Рудніцькою, Анастасією Сербуленко, старшими інспекторами з особливих доручень Управління ресоціалізації та соціальної реабілітації, та Дмитром Коваль, заступником начальника відділу з питань ресоціалізації у центральному регіоні Управління ресоціалізації та соціальної реабілітації.

Отримувати знання з перших вуст – це ефективно й пізнавально. З іншого боку, стейкхолдери, потенційні роботодавці висувають запити стосовно наукових розробок актуальних питань практики, задають орієнтири студентам щодо здобуття необхідних компетенцій і навичок успішної самореалізації себе у майбутньому.

Сьогодні перед пенітенціарною системою постали виклики, які потребують негайного вирішення. На це потрібна і політична воля (у пенітенціарних установах станом на 1.12.2020 перебуває 49951 засуджених, з якими працює 171 психолог), і психологи з фаховою освітою, які володіють сучасними технологіями психодіагностики і психокорекції. Студенти #факультетупсихології готові здобувати нові знання і фахово зростати, а факультет психології готовий надати освітні послуги щодо підвищення кваліфікації психологів і прийняти у магістратуру з психології абітурієнтів із несуміжних спеціальностей, у тому числі юридичних і педагогічних.