Захід під назвою «Психосоціальна підтримка опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу. Міжособистісне спілкування дорослих з дітьми у час війни»

Мега – позитивний захід під назвою «Психосоціальна підтримка опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів дитячих будинків сімейного типу. Міжособистісне спілкування дорослих з дітьми у час війни»,  організований працівниками Служби у справах дітей Івано-Франківської міської ради спільно з Карітас Івано-Франківськ у рамках Проекту «Безпечний простір для дітей: захист, підтримка, інтеграція» та реалізується за сприяння та у співпраці Карітас єпархії Трір та МСД єпархіі Трір за фінансової підтримки Фонду родини Еккер.
 Доктор психологічних наук, професор, завідувачка Кафедра соціальної психології ПНУ Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника, психологиня Центру психологічної підтримки «Разом з тобою» Пілецька Любомира провела цікаві психологічні заняття, які допоможуть дорослому краще зрозуміти дитину, підтримати її та допомогти у кризові періоди.
Дякуємо Захисникам та Захисницям України за можливість дарувати радість дітям, а виготовлені дитячими руками писанки з молитвою – це дитяча вдячність Вам Захисники💙💛
Усі дитячі вироби будуть передані Захисникам на передову.