Тренінг по ненасильницькому спілкуванню професорки Любомири Пілецької в рамках заходу по психосоціальній підтримці опікунів, піклувальників та дітей, які є під опікою у час війни.

Карітас Івано-Франківськ спільно зі Служба дітей ІФ організували захід для опікунів, піклувальників та дітей, які знаходяться під опікою.
💌🪖Діти з працівниками Карітасу виготовляли вітальні листівки з Великоднем для наших воїнів. Дитячі листівки у вигляді писанки та з прикріпленою молитвою невдовзі будуть тішити та оберігати наших захисників. Усі вироби ми передамо на передову.
👫У хлопців та дівчат ще був час на ігри та спілкування між собою. З дітьми працювали психолог та соціальний педагог Карітасу.
🗣💬Тим часом батьки мали тренінг з психологом. Говорили про ненасильницьке спілкування. Дорослі вчилися розуміти свої емоції та емоції дитини, аби налагодити гармонійне спілкування.
💁‍♀️Навчання провела Любомира Пілецька, доктор психологічних наук, професорка, завідувачка кафедри соціальної психології Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника, психологиня центру психологічної підтримки “Разом з тобою”.
🤗Діти раділи створеним виробам, батьки – аналізували отримані знання. Час промайнув швидко, з користю та в затишній атмосфері.
🫶Метою заходу є психосоціальна підтримка опікунів, піклувальників та дітей, які є під опікою у час війни. Адже це вразлива категорія населення, яка потребую підтримки та допомоги.
Захід відбувся у Катехитичному Центрі при Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового.
✔️Робота ведеться в рамках проекту «Безпечний простір для дітей: захист, підтримка, інтеграція» реалізується у співпраці з Карітас єпархії Трір Caritasverband Trier e.V. та МСД єпархіі Трір за фінансовоі підтримки Фонду родини Еккер.