Збірка патріотичних поезій «Ти і Я – Україна»

Творча молодь факультету психології спеціальностей “Психологія”, “Філософія” презентували другу частину Збірки патріотичних поезій “Ти і Я – Україна”.

Для багатьох українців поезія стала важливим способом самовираження, психоемоційного розвантаження, єднання й підняття Духу. Одна із авторок Збірки Каріна Котурбаш пише: «Мені здається, письмо можна порівняти із сеансом: папір – твій психолог, а ручка – спосіб зв’язку. Після кожного завершеного речення є відчуття, наче ти щось відпустив з душі, і це дійсно так».

До Збірки увійшли твори Лілії Бойчук, Віти Винниченко, Наталії Вовчук, Іванни Дарій, Каріни Котурбаш, Яни Симотюк, Назара Скобеля, Ольги Федяк. Дизайн до кожної поезії створила Наталія Кобилянська.

Координаторка проєкту Галина Федоришин зауважила, що вірші другої збірки відрізняються від попередніх. «Вони не лише про Біль, а й про цінність Життя, Світанок і Майбутнє, в якому є кохання і пам’ять. Так звичайні дівчата і хлопці у віршах і малюнках розповідають майбутнім поколінням про свої відчуття й емоції, людей, до яких у домівки прийшла війна. І ці щирі історії не залишать байдужими нікого. Кожен вірш, кожен малюнок – вже частина Української історії».

 

Першу частину збірки можна читати за наступною URL адресою: http://surl.li/evlox