Андріївські вечорниці на факультеті психології

Ініціативні, креативні, талановиті студенти Факультету психології долучилися до примноження українських звичаїв, традицій, обрядовості, взявши участь у вечорницях напередодні свята Андрія.
Чудові українські народні пісні, гумор, інсценування, конкурси й забави у виконанні студентів спеціальностей “Психологія “, “Філософія” створювали душевну атмосферу доброзичливості, позитивних емоцій. Студенти-філософи висловились з вдячністю на адресу захисникам і захисницям України за можливість розвивати українське в студентському середовищі. Разом виконали славнозвісну  “Ой у лузі червона калина похилилася, Чогось наша славна Україна зажурилася… А ми нашу славну Україну гей, гей розвеселимо!”
«Віддаючи шану традиціям, беручи у сьогодення усе найкраще, ми на вечорницях відроджуємо те найдорожче, що є в народі – його пісню, мову, історію, звичаї. Важливо, що у підготовці і проведенні вечорниць взяли участь студенти різних курсів і спеціальностей, тьютори, студентський сенат. Таким чином ми формуємо особливу атмосферу творчості і єднання, взаємопідтримки, тренуємо навички командної роботи і здобуваємо досвід успіху», – зауважила заступник декана з виховної роботи факультету психології Галина Федоришин.
«Наші студенти – найкращі, ми дуже гарно провели час! Дякуємо за таку хорошу можливість збиратися разом, і підтримувати українські традиції. Дякуємо за прекрасну можливість допомогти студентам у підготовці, це було незабутньо!» – поділилися враженнями тьютори факультету психології Анастасія Манич і Анастасія Михавчук.
Далі буде!