Групи підтримки психологів слідчих ізоляторів ДКВС України та державної установи “Кременчуцька виховна колонія” в межах проекту “Поруч”

В межах проєкту «ПОРУЧ», що реалізує ГО «Всеукраїнський громадський центр «Волонтер» спільно з UNICEF Ukraine, Міністерством освіти і науки України, Українським інститутом когнітивно-поведінкової терапії, Українською асоціацією когнітивно-поведінкової терапії та Центром здоров’я та розвитку “Коло сім’ї”, у співпраці з Департаментом з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України, старшим інспектором з особливих доручень відділу соціально-виховної роботи із засудженими Іриною Рудніцькою, доценти кафедри соціальної психології Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Галина Федоришин і Оксана Чуйко  розпочали роботу Груп підтримки психологів слідчих ізоляторів ДКВС України та державної установи “Кременчуцька виховна колонія”.

Програмою передбачено навчання психологів використання технік, які сприяють емоційному зціленню та стабілізації неповнолітніх та осіб, які з ними працюють.

Під час зустрічей психологи матимуть змогу ділитися досвідом роботи, опрацьовувати власний травматичний досвід, пов’язаний з війною, отримувати психологічну підтримку, здійснювати апробацію технік зцілення в роботі з інтрузивними спогадами, страхами, а також технік знаходження ресурсів.

По завершенню учасники отримають сертифікати.