Презентуємо доробок творчої молоді факультету  – Збірку патріотичних поезій «Все буде Україна!»

Факультет психології представляє колективний доробок творчої молоді факультету – Збірку патріотичних поезій «Все буде Україна!»  . Таким чином студенти у дуже нелегкий час для нашої країни роблять внесок у боротьбу з поневолювачем. Це спосіб психологічної підтримки українців і прояву любові до України і її славних синів і дочок, котрі роблять все можливе, щоб якомога швидше здобути перемогу.

Переживання, думки, які вилились у поезію, зафіксували події сьогодення в історії для майбутніх поколінь, надали їм нових сенсів. У Збірці представлено твори восьми здобувачів бакалаврату, магістратури й докторантури факультету психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника: Наталії Вовчук, Розаліни Воробйової, Вероніки Грушецької, Святослави Липінської, Надії Кобилянської, Тетяни Святенкової, Назара Скобеля, Віти Винниченко.

Особливістю Збірки є те, що до кожного вірша записане відео, яке, перейшовши за QR-кодом, можна подивитися чи послухати. Редакторами і дизайнерами збірки також були студенти – Наталія Вовчук, Адріана Боднар, Наталія Кобилянська.

Як зауважила координатор роботи проєкту доцент кафедри соціальної психології Галина Федоришин, студенти-психологи не професійні літератори, але відкриті до нового досвіду, тому поезія стала способом самовираження, терапевтичного зцілення і ще одним умінням, а командна робота, єдині цілі і цінності, розуміння місії проєкту вилилися у довершену мистецьку працю, яка не залишить байдужою читача.