Профорієнтаційний захід у Яблунському ліцеї Солотвинської територіальної громади

Як обрати професію свого життя, як реалізувати себе, свої здібності та таланти, як не помилитися з подальшим вибором? Саме ці та інші дотичні питання завжди постають перед учнями старших класів наших загальноосвітніх навчальних закладів. Постають вони і перед вихованцями . Щоб допомогти їх у цьому, до ліцею завітали науковці та студенти Прикарпатського Національного університету імені Василя Стефаника: заступник декана факультету психології, кандидат наук Галина Федоришин, викладач кафедри філософії, доцент Степан Возняк, доцент кафедри соціальної психології, Владислав Сметаняк, студентки третього курсу (спеціальність психологія) Марта Чаплак та Софія Турянська.
Психологія та філософія нині знову в тренді. Ці дисципліни найперше вчать мислити, а людина, яка вміє це робити, справиться з будь-якими кризами чи стресовими ситуаціями. Знання, які студенти отримують на факультету психології, випускники обов’язково реалізують у житті, ким би вони надалі не працювали.
Гості у супроводі директорки ліцею Ксенії Данилюк та психологині Наталії Цьомко провели з учнями 9-11 класів ліцею психологічні майстерні. Було захопливо і цікаво. Ліцеїсти стали ще на одну сходинку вище у пізнанні себе та навколишнього світу.