Як психологи здобувають практичні компетентності на виробничій практиці

Вважаєте бути психолом це нудна, монотонна робота із горою паперів? Та ні, помиляєтесь😏 Насправді ж Факультет психології дає нам можливість спробувати себе у чомусь новому, корисному та цікавому.
.
Цьогоріч на виробничій практиці у нас випала можливість дізнатись більше не тільки про специфіку роботи психолога в ДСНС🔥, а й відчути на собі у кімнаті фізичних випробувань, як це бути рятувальником у екстримальних ситуаціях. Було надзвичайно корисно для себе почерпнути інформацію про те, що наші герої змушені носити на своїх плечах близько п’ятдесяти кілограм речей (включаючи екіпіровку, балон, та підручні інструменти🧯на випадок критичних ситуацій, коли потерпілий не може самотужки вибратись із приміщення)
Своїми яскравими емоціями🧑🏻‍🚒ми практиканти четвертого курсу зуміли розбавити такий похмурий день.
Ми щиро вдячні нашому психологу Ivanna Puchko за те, що надала можливість відчути на собі і зрозуміти та зробити для себе висновок: на скільки важко бути пожежником🚨.
.
Справді, не марно говорять, що професія така лише за покликом. Для тих, хто готовий без вагань у критичних ситуаціях кинутись у полум‘я і віддати своє життя заради іншого.
Нам варто задуматись і не скаржитись на свою роботу, адже хто як не працівники ДСНС знають, що таке важка професія як фізично, психологічно так і морально.