Молодіжний проєкт “Між нами”

Привіт усім! Вас вітає молодіжний проєкт “Між нами”?
Організаторами є студентки факультету психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Проєкт спрямований на просвіту підлітків і молоді та популяризацію здорового уявлення про стосунки, сексуальної культури та освіти.
Дівчат об’єднала небайдужість до розкриття даної тематики на теренах українського інформаційного простору та спільна ідея, створена завдяки доценту кафедри загальної та клінічної психології та фахівчині Проєктно-освітнього центру “Агенти змін” Кулеші-Любінець М.М. та освітньому проєкту «Школа соціального лідерства» організатором якої є кафедра соціальної реабілітації та соціальної педагогіки Київського національного університету імені Тараса Шевченка у партнерстві з Представництвом Фонду імені Фрідріха Еберта в Україні (FES-Ukraine).
Якщо ви ХОЧЕТЕ отримати корисні та важливі знання, БАЖАЄТЕ створити і розвивати здорові стосунки зі своїм партнером, або ж вам Є чим поділитись – долучайтесь до нашої сторінки в інстаграмі (@mizhnamy_ ) та телеграм-бота (@mizhnamyy_bot )
А поки….
Анонс другої тематичної зустрічі МІЖ НАМИ ?
Що ж, друзі, вже не за горами проведення нашої другої офлайн зустрічі на тему сексуальної культури!
Спікеркою буде чарівна Оксана Федик –  кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та клінічної психології, викладачка на факультеті психології (inst: @faculty_psychology ) Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (inst: @pnu_vs_official ), член Асоціації сексологів та сексотерапевтів України, випускниця Української школи сексології, а від недавна також і консультант з людської сексуальності?
Наукові статті та публікації в напрямі сексології, долучення до редколегії з підготовки підручника зі статевого виховання та ВЕЛИЧЕЗНИЙ багаж знань і досвіду, з яким вона залюбки поділиться!
Спікерка розповість про:
? Статеве виховання в школах
? Інтимну близькість
? Стосунки із протилежною статтю
? Що таке сексуальність і як стати сексуальним
Зустріч пройде в Просторі Вдома (inst: @prostir._.vdoma ) 28 квітня о 17:00✨
Все, що потрібно від вас – заповнити форму:
P. S. Зустріч офлайн – 18+