Дистанційні секційні засідання студентської наукової конференції

08.04.2021р. на факультеті психології відбулися дистанційні секційні засідання студентської наукової конференції, тематика яких торкнулася широкого спектру теоретичних і практичних проблем психології, філософії, соціології, історії української культури. У конференції взяли участь студенти різних курсів спеціальностей «Психологія» і «Філософія», магістри.

Конференція була відкрита вступним словом декана факультету психології, професором Ларисою Заграй, в якому, передусім, було відзначено студентів-переможців конкурсу наукових робіт. Висловлюючи побажання успіхів, плідної праці, бачення перспектив успіху у досягненні та, визнаючи важливість студентської науки, Лариса Дмитрівна у завершенні зазначила: «Наші успіхи будуть нас мотивувати на подальші досягнення».

Робота звітної наукової студентської конференції проходила у формі засідань шести підсекцій: ЗАГАЛЬНОЇ ТА КЛІНІЧНОЇ ПСИХОЛОГІЇ, СОЦІАЛЬНОЇ ПСИХОЛОГІЇ, ПСИХОЛОГІЇ РОЗВИТКУ, ІСТОРІЇ ТА ТЕОРІЇ ФІЛОСОФІЇ, ПРАКТИЧНИХ ПРОБЛЕМ ФІЛОСОФІЇ ТА СОЦІОЛОГІЇ, ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОЇ КУЛЬТУРИ за участю понад 100 студентів-доповідачів, наукових керівників, зацікавлених відвідувачів.

Секційні засідання пройшли на високому організаційному, науково-теоретичному рівні в дусі дискусій з поміркованою полемікою та великим зацікавленням й активністю студентів факультету психології. Змістовними і актуальними були усі доповіді студентів.

За результатами звітної наукової конференції студентів факультету психології було обрано студентів для нагородження грамотами та визначені студентські публікації до збірника студентських наукових праць «Еврика-ХХІІ».