Про День відкритих дверей на факультеті психології

28 березня на факультеті психології відбулася урочиста подія онлайн-День відкритих дверей.

Учнівська молодь, батьки та вчителі зустрілися з деканом факультету – професором Ларисою Заграй, професорсько-викладацьким складом, студентами та випускниками.

Майбутні абітурієнти ознайомилися із спеціальностями та освітніми програмами «Психологія», «Реабілітаційна психологія», «Філософія»; із науковою й навчальною діяльністю, особливостями дистанційного навчання; із можливостями, які пропонує університет та факультет для особистісного та професійного зростання студентів: іменні стипендії, проєкти й волонтерство, наукові гуртки, тьюторство й кураторство, творча діяльність.

Випускники факультету зауважили про якісні зміни, які відбуваються в освітніх програмах, їхню практичну спрямованість. Одностайно і студенти, і випускники відзначили особливу атмосферу відкритості, взаємопідтримки і толерантності, яка панує на факультеті.

Завершилася зустріч онлайн-тренінгами та майстер-класами, під час яких учні здобули важливі психологічні інструменти покращення ефективності навчання й формування соціальних навичок, а їхні батьки ознайомилися із практиками психологічного супроводу та підтримки дітей, способами подолання кризових моментів у житті сім’ї.