Студентська звітна конференція

21 березня 2019 року відбулася щорічна звітна наукова конференція студентів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Метою проведення такого заходу є висвітлення результатів наукової діяльності студентської молоді.

На засіданні підсекції соціальної психології та психології розвитку виступили 27 студентів ІІІ-ІV курсів і І курсу магістратури філософського факультету спеціальності «Психологія». Тематика доповідей учасників конференції характеризувалася актуальністю і перспективністю. Студенти виявили високий рівень оволодіння методами дослідження та вмінням успішно презентувати свої напрацювання.

Кращі доповіді студентів були відзначені членами комісії. За  змістовний виступ на звітній науковій конференції студентів було прийнято рішення нагородити грамотами університету магістрів І курсу Н. Назарійчук і І. Білецьку. До друку у збірнику наукових праць студентів університету «Еврика-ХХ» рекомендовано включити тези повідомлень студента ІІІ курсу С. Стефурака і магістра І курсу В.Гнидюк. Було також відзначено  інноваційність  тематики досліджень, змістовність виступів та креативність таких студентів: О.Василик, Т.Оленич, К.Зомчак, А.Грицик, Л.Лаврів, А.Маліборська, В.Добровольської, І.Бержавич, Т.Томин, Х.Стецевич, В.Гошківа, К.Тучапець, С.Хобор, С.Луців, І.Шиманської.

За результатами конференції було зроблено висновки щодо стану, тенденцій та перспектив студентської наукової роботи.