Настановча конференція з виробничої практики магістрів другого року навчання ОП “Психологія”

Згідно навчального плану виробничу практику студенти проходять у другому та третьому семестрах з відривом від навчання (всього 360 год./12 кредитів ЄКТС). Бази для проходження практики визначаються згідно угод між організаціями та Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника. Цього семестру бахами практик є освітні установи Івано-Франківська та області, громадські організації, благодійні фонди, IT-компанії. Основною метою практики є ознайомлення студентів з діяльністю психолога в організації та набування досвіду самостійної діяльності як психолога. Здобувачі маю можливість самостійно обирати бази практи, змінювати змінювати їх у різних семестрах і таким чином будувати індивідуальну траєкторію навчання.
Факультетський керівник практики магістрів доцент Галина Федоришин і гарант ОП “Психологія” Оксана Чуйко були модераторами зустрічі і дали відповіді на численні запитання здобувачів.

Бажаємо успіху практикантам у здобутті практичного досвіду і закріпленні навичок індивідуальної та групової роботи психолога!