Презентація магістерських освітніх програм спеціальності «Психологія»

22 квітня 2021 року відбулась презентація магістерських освітніх програм спеціальності «Психологія», а саме: «Психологія», розроблена у рамках міжнародного проекту Еразмус+ «Гендерні студії: Крок до демократії і миру у сусідніх до ЄС країнах з різними традиціями – GeSt», «Організаційна психологія», «Клінічна та реабілітаційна психологія». На зустрічі гаранти представили унікальність, особливості кожної програми, а також професійні права випускників, студенти освітніх програм поділились досвідом навчання, а випускники розповіли про можливості подальшого працевлаштування та професійної самореалізації. Члени приймальної комісії звернули увагу на основні умови вступу. Серед учасників заходу були присутні як студенти 4 курсу факультету психології, так і ті, хто цікавиться можливостями перехресного вступу і навчається у інших ЗВО.

Для більшості вступ у магістратуру з психології – це наступний крок у здобутті фахових навичок психолога. І головне питання, яке постає, дилема, – яку освітню програму обрати? Сподіваємося, серед присутніх були наші майбутні здобувачі, для яких цей вибір стосуватиметься не лише програми, але й нової траєкторії життя. Адже це буде вибір нової професії – професії психолога.
Всі три освітні програми, а саме “Психологія”, “Організаційна психологія”, “Клінічна і реабілітаційна психологія” цікаві, унікальні. Кожна має свої переваги і специфіку (про це йшлося), перспективу, сферу застосування. У будь якому випадку – ДО ЗУСТРІЧІ!, не залежно яку програму Ви оберете.