CONSONANCE Therapy – як ІННОВАЦІЙНИЙ підхід у вирішенні запиту ЛЮДИНИ

CONSONANCE (від фр. співзвуччя у музиці, гармонія, акорд).
… Якщо б із співзвуччя прибрати хоча б одну ноту – гармонія порушиться…
Під таким загальним ГАСЛОМ відбулася зустріч студентів – ПСИХОЛОГІВ Факультет психології Прикарпатський Національний Університет Ім.В.Стефаника (ОП Психологія, гарант Оксана Чуйко ) із авторкою інноваційного травма фокусованого методу – Consonanse Therapy – пані Svitlana Lipinska -сертифікованим психотерапевтом, травматерапевтом, членом ПОЛЬСЬКОЇ та УКРАЇНСЬКОЇ Асоціації ТРАВМАТЕРАПЕВТІВ; навчаючим ТРЕНЕРОМ та СУПЕРВІЗОРОМ; провідним фахівцем в Україні у сфері ПСИХОЛОГІЇ ТІЛА; ЗАСНОВНИЦЕЮ, ПЕРШИМ ПРЕЗИДЕНТОМ та почесним членом УКРАЇНСЬКОЇ АСОЦІАЦІЇ танцювально-рухової ТЕРАПІЇ; співзасновниці і викладачкою Consonance Therapy Institute (Варшава).
Презентуючи свій авторський підхід п. Svitlana Lipinska – Consonance Therapy Institute Warsaw окреслила ПРОВІДНІ ЗАВДАННЯ Методу у вирішенні різних запитів клієнта, основні з яких це: ВІДНОВЛЕННЯ втраченої ЦІЛІСНОЇ ОСОБИСТОСТІ шляхом відновлення ГАРМОНІЇ свідомості – тіла – емоцій; розвиток кінестетичної емпатії – тілесної і емоційної чутливості, інтуїції, розуміння “мови тіла” тощо.
Як і у попередніх зустрічах, які відбувалися в межах Курсу Психологічне консультування і психотерапія (кафедра Кафедра соціальної психології ПНУ, завідувачка, професор Пілецька Любомира) учасники зустрічі мали можливість на собі “відчути” дію однієї із технік Методу CONSONANCE Therapy для більш ГЛИБШОГО РОЗУМІННЯ власних бажань, УМІНЬ відстоювати власні кордони; безпечно для себе і оточуючих висловлювати будь-які свої емоції тощо.
На завершення зустрічі п. Світлана ЛІПІНСЬКА ПОДІЛИЛАСЯ ДОСВІДОМ роботи із “ТРАВМОЮ ВІЙНИ” та специфікою бліц курсів по роботі із ГОСТРОЮ шоковою травмою, які вона організувала та провела для УКРАЇНСЬКИХ психологів та волонтерів на початку війни, у березні 2022 року та запросила учасників зустрічі до їх детального ознайомлення.
Завершилася зустріч ТЕПЛИМИ зворотніми ВІДГУКАМИ та висловлюваннями сподівань на подальшу співпрацю.
Бажаємо п. Svitlana Lipinska – творчого натхнення та подальших професійних звершень!