Профорієнтаційний вебінар на тему: «Освіта як можливість професійної самореалізації»

Масштабний профорієнтаційний вебінар на тему: «Освіта як можливість професійної самореалізації» зорганізований 14.04.2021 професором кафедри соціальної психології, гарантом магістерської програми “Організаційна психологія” Любомирою Пілецькою спільно з міським та обласним управлінням центру зайнятості Івано-Франківської області, за участю викладачів кафедри доцентів Олександри Гринчук , Віктора Пілецького та гаранта освітньої програми “Психологія” доцента Оксани Чуйко. У вебінарі прийняла участь безробітна молодь Івано-Франківської області в кількості 104 особи, котрі перебувають на обліку в 11 філіях Івано-Франківського обласного центру зайнятості: Богородчани, Галич, Городенка, Долина, Калуш, Коломия, Надвірна, Рогатин, Тисмениця, Косів, Рожнятів та Івано-Франківському міському центрі зайнятості. Учасники вебінару погодились, що навіть у часи кризи і нестабільності освіта була і залишається тим ліфтом, який дозволяє по-новому спроектувати кар’єрну траєкторію, переосмислити цілі і пройти в інший соціальний прошарок. І саме завдяки навчанню можна цього досягнути. Слухачі ознайомились з можливостями навчання на факультеті психології, завдяки унікальним магістерським програмам відкрились нові можливості для тимчасово не працевлаштованої молоді.

Жваву дискусію викликало навчання в аспірантурі. Презентований в рамках вебінару інтерактивний тренінг «Тайм-менеджмент – ефективний інструмент досягнення цілей» розкрив присутнім лайфхаки управління власним часом задля досягнення поставлених цілей.

На зображенні може бути: 3 людини

На зображенні може бути: 6 людей та текстНа зображенні може бути: 14 людей, екран та текстНа зображенні може бути: 4 людини та ноутбукНа зображенні може бути: 3 людини, ноутбук, екран та текстНа зображенні може бути: 2 людиниНа зображенні може бути: 9 людей та текстНа зображенні може бути: 4 людини та люди сидять