Співпраця із Західним міжрегіональним управлінням з питань виконання кримінальних покарань

15 жовтня 2020 року підписано договір про співпрацю між ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» та  Західним міжрегіональним управлінням з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції з метою покращення рівня професійної підготовки персоналу, підвищення кваліфікації працівників та керівництва установ виконання кримінальних покарань. У межах підписаного договору організовано проведення викладачами факультету психології тренінги для працівників та керівників установ виконання кримінальних покарань Західного регіону. Тренінги відбуватимуться на платформі наукового парку «Прикарпатський університет» у дводенному форматі щотижня впродовж 3-х тижнів.

Основна тематика та розклад проведення тренінгів:

Дводенний тренінг 15-16 жовтня 2020р

15.10.2020р.

Тема: Профілактика самоушкодження та самогубств серед осіб, які відбувають покарання в установах виконання покарань. Основні напрямки зниження ризику самогубств. Діагностика суїцидальної поведінки.

Тренер: Шкраб’юк Вероніка Степанівна, кандидат психологічних наук, доцент.

16.10.2020

Тема: Психологія конфліктів. Конфлікти як чинник виникнення, розвитку і ліквідації кризи в установі. Розвиток конфліктостійкості.

Тренер: Вітюк Надія Романівна, кандидат психологічних наук, доцент.

Дводенний тренінг 22-23 жовтня 2020р

22.10.2020

Тема: Організація індивідуальної роботи із засудженими (ув’язненими) та профілактика міжособистісних і міжгрупових конфліктів серед них (протидія деструктивним психологічним впливам).

Тренер – Куравська Надія Володимирівна, кандидат психологічних наук, доцент.

23.10.2020р

Методи психологічної самодопомоги. Подолання синдрому професійного вигорання працівників установи. Діагностика та профілактика професійної деформації.

Тренери:

Гринчук Олександра Іванівна, кандидат психологічних наук, доцент;

Чуйко Оксана Михайлівна, кандидат психологічних наук, доцент.

Дводенний тренінг 29-30 жовтня

29.10.2020р

Тема: Взаємодія керівника і підлеглих. Керівник як лідер. Стилі управління у подоланні криз та їх характеристики. Організація командної роботи

Тренер: Якубів Валентина Михайлівна, доктор економічних наук, професор.

30.10.2020р

Тема: Мобінг у трудових відносинах: причини, різновиди, наслідки, запобігання. Ненасильницьке спілкування як технологія побудови діалогу.

Тренер: Федоришин Галина Миколаївна, кандидат психологічних наук, доцент.