Презентація студентських бізнес-проектів

Сорі-сервіс та ще 11 напрямків діяльності сучасного психолога…
«Де я можу застосувати отримані в університеті знання та навички?», – саме так звучить запитання, яке є найбільш актуальним для кожного студента.
Відповідь на це питання отримали студенти магістерських програм «Організаційна психологія» та «Психологія». 20 листопада завершилася презентація особистих бізнес-проектів, які висвітлювали способи використання наявних вмінь та навичок з психології. В підсумку, всі переконалися в багатстві можливостей для практичної діяльності. Зараз хочемо поділитися своїми відкриттями і з вами.
Отож, 14 напрямків професійної реалізації психолога
Індивідуальні психологічні консультації – надання допомоги в труднощах, кризових ситуаціях, пошуку рішення в складних життєвих ситуаціях.
Психотерапевтична практика – допомога в кращому розумінні себе, своїх переживань, емоцій, бажань, поривань та способів поведінки, прийняття своєї унікальності та знаходження екологічних способів досягнення бажаних змін.
Коучинг – допомога в розкритті внутрішнього потенціалу, прийнятті рішень, підвищенні ефективності власної діяльності, постановці цілей та розробці стратегій їх досягнення.
Сорі-сервіс. Напевно в кожного траплялися ситуації, коли варто було попросити вибачення та потрібних слів для цього не знаходилося. Психологи сорі-сервісу можуть допомогти вам не лише попрацювати із власним відчуттям образи або провини, а ще й скласти лист з вибаченнями.
Центри дитячого розвитку – створення простору для навчання дітей по найефективнішим сучасним методикам, застосуванням педагогіки Монтессорі та ейдетики; місце, де кожна дитина зможе почати розкривати свої таланти та здібності з досить маленького віку, навчатися і різнобічно розвиватися із великим задоволенням.
Соціальна мультиплікація – особливий проект, який допомагає зрозуміти актуальні переживання, потреби й труднощі дітей, розвинути згуртованість та розкрити творчий потенціал дітей.
Центри розвитку особистості – тут можна отримати індивідуальні консультації, а також відвідати вузькоспеціалізовані тренінги та курси, які допоможуть оволодіти новими корисними практичними навичками.
Простір особистісного розвитку та зростання «Сад твого життя» – місце індивідуальної та групової роботи у форматі консультацій, курсів, тренінгів та груп, які спрямовані на розширення можливостей, розкриття внутрішнього потенціалу, усвідомлення особистої цінності й неповторності.
HR-сервіси – надання послуг по розвитку корпоративної культури, командо утворенню підбору, навчанню та розвитку персоналу та організації в цілому.
Консалтингове агентство – стане справжнім подарунком для підприємця-початківця, адже тут і бізнес-план допоможуть розробити, і персонал підібрати, ефективну команду створити й всі бізнес-процеси налагодити.
Медіатор – допоможе вам ефективно вирішити будь-який конфлікт і винести з нього корисне та важливе для майбутньої взаємодії.
Онлайн-платформа з психології – стане знахідкою для тих, в кого не вистачає часу на відвідування різних заходів. Тут вам і наукові та популярні статті з найновішими відкриттями й практичними порадами, і консультації в режимі «онлайн»
Персональний тренер – в нас час є багато спортзалів, та далеко не в кожному з них зможуть не лише покращити фізичну форму, а й підняти самооцінку, віру в себе й підвищити здорову мотивацію до занять спортом.
Логопедія – красива й правильна мова є важливим фактором досягнення успіху, якщо ж ваш логопед ще й психолог ви зможете швидше й приємніше отримати бажаний результат.
Кожен мав можливість розповісти про напрямки, в яких планує розвиватися , проаналізувати наявні навички, скласти орієнтований план професійного становлення та кар’єрного зростання, а найважливіше отримати потужну порцію натхнення й мотивації для здійснення перших кроків в напрямку до мрії!
Бажаємо кожному знайти ту справу, яка буде приносити задоволення, зростати, вдосконалюватися і досягти поставлених професійних цілей!)